Hier vind je de beste planten voor je tuin!

Op onze website maak je kennis met prachtige tuinen en gepassioneerde tuinliefhebbers. Maar wij willen je vooral de beste planten voor je tuin laten zien. Welke plant is nu geschikt voor een bepaalde plek, en waar is die te koop? Met de plantenvinder selecteer je snel geschikte planten. Alle soorten zijn direct te bestellen (wij werken nog aan de uitbreiding van deze service). Zo wordt de inrichting van je tuin een stuk eenvoudiger.
 
- selecteer de gewenste eigenschappen van de plant
- zoek: klik op zoeken om de plantenselectie te bekijken
- bekijk de planten en alle belangrijke gegevens
- bestel direct bij de kweker en laat alles thuis bezorgen

Garden and Flowers is een online tuinmagazine voor en door echte tuinliefhebbers. Je leest alles over tuinieren, tuinontwerpen, de nieuwste tuintrends, tuinplanten, beplantingsplannen, de moestuin en praktische tuinklusjes. 

Initiatiefneemster Christine Thelen is tuinliefhebster, internetspecialiste en ontwerpster. Zij zorgt ervoor dat de plantenvinder gevuld is en dat alles goed functioneert.

Tuinspecialiste Modeste Herwig verzamelt inspiratie voor tuinaanleg, geeft praktische tuintips en laat beplantingsplannen zien. Ook schrijft ze in haar tuinblog over inspirerende tuinen, de nieuwste tuintrends en haar eigen tuin.
 
Je kunt reageren, zelf planten toevoegen in de database en zelfs je eigen beplantingsplan publiceren. Wij verheugen ons op je reacties om zo onze website nog completer te maken.

Veel plezier gewenst tijdens je bezoek aan Garden and Flowers!
 

Modeste Herwig


Reacties op dit artikel

Reactie door Marcus de Groot

Fijn, de plantvinder. Een suggestie voor een aanvullende Toepassing: geschikt voor gebruik in bloemwerk (vaas/oasis).


Inloggen is nodig om te kunnen reageren of vragen te stellen.
Bent u nieuw hier? Maak dan nu gratis een account aan.