door Modeste Herwig
(reacties: 0)

Loungen in de tuin

tl_files/garden-and-flowers/blog-images/MOH-0708-2439.jpg  tl_files/garden-and-flowers/blog-images/MOH-0707-1529.JPG

Kleur

Traditioneel tuinmeubilair is wit, donkergroen of heeft een houtkleur. Nu er steeds meer aandacht wordt besteed aan een fraai ontwerp mogen tuinmeubelen gezien worden en is kleur steeds belangrijker.  Alle kleuren zijn geschikt voor tuinmeubilair, afhankelijk van de omgeving en de stijl. Omdat stoelen, banken en tafels duidelijk aanwezig zijn in een tuin zullen ze goed bij de tuinstijl en de omgeving aan moeten sluiten. Eigentijds vormgegeven en opvallend gekleurd meubilair past prima in een stadstuin bij een moderne woning, maar zal in een landelijke tuin bij een boerderij uit de toon vallen. Traditioneel houten meubilair past daar veel beter, terwijl bistromeubilair een goede keuze is voor een romantisch ontwerp.

 

tl_files/garden-and-flowers/blog-images/MOH-0617-5544.jpg

Bear chair

De klassieke bear chair komt oorspronkelijk uit Canada en is vaak gemaakt van Red Cedar hout. Deze stoel past eigenlijk bij elke tuinstijl. Het model is zo gemaakt dat de stoel ook zonder kussens heel comfortabel zit. De brede armleuningen zijn geschikt om je kopje koffie of glas wijn op te zetten.

Bear chairs (Adirondack) zijn er ook van recycled kunststof (klik hier voor meer informatie). De vormgeving is eigentijds en de modellen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. De stoelen die je hier in onze tuin ziet zijn verstelbaar, heerlijk ook om in te zonnen dus. Deze bear chairs vragen geen onderhoud en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan.

Ga terug


Reacties op dit artikel

Inloggen is nodig om te kunnen reageren of vragen te stellen.
Bent u nieuw hier? Maak dan nu gratis een account aan.